Welkom bij

Wereldwinkel Bathmen

Fairtrade Kerstpakketten

Voor een kerstpakket met een bijzondere kerstgedachte ben je bij de Wereldwinkel ook aan het juiste adres. Wereldwinkel Bathmen biedt traditiegetrouw een groot assortiment dat ook nog eens past bij de ontwikkeling van deze tijd: maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Dat maakt een kerstpakket van de Wereldwinkel nou nét iets anders. De makers van fairtrade producten krijgen namelijk de kans hun levensomstandigheden te verbeteren. Een nieuw huis bouwen bijvoorbeeld, hun bedrijf verder ontwikkelen of de kinderen naar school sturen. Handel onder fairtrade criteria draagt juist daar zorg voor. Is dat niet een mooie kerstgedachte?

In onze winkel tonen we u een deel van de vele mogelijkheden en stellen we samen met u de mogelijke kerstpakketten samen.  Onze kracht is maatwerk. Het is ook mogelijk in het pakket artikelen van andere leveranciers in te voegen.  Maak een afspraak en laat u verrassen!

Kijk hier voor meer informatie! In de ruime periode voor kerst zetten wij ieder jaar actuele informatie voor u klaar. En bovenal: kijk ook in onze showroom!